Strategisch energiebeheer op basis van HVAC-audits (Laakdal)

beheer

donderdag: 19/05/2022 13:00 – 16:00
Locations: NIKE Logistics Center (Nikelaan 1 Laakdal 2430 BE) Organizers: Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) 
(Michael Herremans michael.herremans@bbri.be https://www.gebouwbeheerder.be)

Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS) organiseert op donderdag 19 mei een namiddagsessie bij NIKE (Laakdal) rond de kansen die HVAC-audits bieden om het energiebeheer en onderhoud van het patrimonium aan te pakken. Deze namiddag is gericht op gebouwbeheerders, bouwheren, projectontwikkelaars en aannemers. Het doel is om kennis te maken met de energieaudits, en met de rol die ze kunnen spelen om onze gebouwen de komende jaren energiezuiniger te maken en ze beter te monitoren. Drie bekende organisaties laten u kennis maken met hoe zij dit in de praktijk aanpakken!

Op het programma: met gast moderator Christophe Vanderhaeghen

12u Ontvangst met broodjeslunch

13u Welkom

13u10 Inleiding door Christophe Vanderhaeghen (Enverto)

13u45 NIKE

14u20 pauze

14u45 KBC Bank & Verzekering

15u20 Montea

16u Receptie

De kostprijs per deelnemer bedraagt 50 euro excl. BTW voor leden van WTCB en abonnees van BCQS, 75 euro excl. BTW voor niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement. Uw persoonsgegevens worden door Centrum Duurzaam Gebouwbeheer (BCQS/WTCB) in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar info@gebouwbeheerder.be.

Namiddagsessie: Strategisch energiebeheer op basis van HVAC-audits 19/5/2022

inschrijvingen

Geef een reactie